Svantes källare

Svantes Källare är nationens pub, döpt efter mannen, myten, legenden Sven Erik Wijkman. I över 20 år har Svantes varit ett uppskattat dryckeshål för studenter och så är det än idag.

Under de senaste åren har puben gjort sig känd för att ha ett brett dryckesutbud och riktigt goda burgare. Med sina fem rum nere i källaren finns det vissa som påstår att det är den största nationspuben!

Öppettider för puben

måndag–torsdag (18:00 – 00:00),
fredag–lördag (18:00 – 01:00)

Boka bord

Använd följande formulär (eller denna länk) för att boka bord i puben:

Jobba i Svantes

Att jobba i Svantes är kul och lärorikt! Vill du vara med?
Gå med i vår facebookgrupp ”
Work at Uplands” redan nu! Den hittar du här

Om du har frågor

Har du frågor angående puben? Kontakta nationens pubmästare (gärna på engelska) på [email protected].

Svantes under sommaren

Under sommarmånaderna utvidgas Svantes Källare till nationens trädgård och blir då till ”Svantes Trädgård”. Där kan man avnjuta god mat och dryck under våra vackra lindar. Trädgården är dessutom en av de skulpturtätaste trädgårdarna i hela Sverige, med verk av konstnärer som Carl Milles och Carl Eldh.

Sommarbaren

Sommarbaren är ett inslag varje fredag och lördag under sommaren där det erbjuds smakfyllda cocktails – både med och utan alkohol. Drinkutbudet ändras varje vecka, så det finns alltid något spännande att prova!

Baren renoverades i juni 2021 med ett helt nytt plåttak som skyddar mot regn! Det innebär att du kan dricka dina cocktails även vid oväder.

Rulla till toppen