Bostäder

Letar du efter någonstans att bo under din studietid?

Uplands nation har totalt 55 rum för uthyrning, där 20 rum är belägna i bostadsflygeln intill nationshuset och 35 rum finns ett kvarter bort vid Studentbostadsstiftelsen Bortom Bullret, som Uplands nation delar tillsammans med Kalmar Nation på adressen Rundelsgränd 6A och 6B.

Utformning

I bostadsflygeln finns det på de två övervåningarna korridorsrum med gemensamma kök. Dusch och toalett finns på rummen. På den nedre våningen finns det tre stycken dubletter. På rundelsgränd 6A finns det 8 stycken dubletter och i 6B finns de resterande rummen i korridorer på de två olika våningarna.

Kontrakt

Alla kontraktsfrågor rörande bostäderna hanteras av Studentvägen. Detta gäller bland annat teckning och uppsägning av kontrakt samt medgivande om andrahandsuthyrning. För mer information kan du mejla till [email protected] eller ringa 018-51 85 10.

Du kan ansöker om bostad och få detaljerad information om ansökningsförfarandet genom att logga in på www.nationsgardarna.se.

Köpoäng

Köpoäng får varje betalande medlem av Uplands nation i form av ett poäng per termin. Förtroendevalda erhåller även ett tilläggspoäng per termin som tilldelas efter avslutat förtroendeuppdrag.

För mer information om hur poäng tilldelas, läs reglementet för Uplands nations bostäder.

Rulla till toppen