Jobba på nationen

Vill du testa att arbeta på nation? Vi lär dig gärna allt du behöver veta för att kunna arbeta inom vår verksamhet. Att arbeta på nation är ett bra sätt att lära känna nya vänner, bygga på sitt CV och tjäna extra pengar.

Våra verksamheter

Vi erbjuder skift inom följande verksamheter:

  • Svantes Källare – nationens pub. Här kan du arbeta som serveringspersonal och bartender. Om det låter intressant kan du kontakta vår pubmästare på [email protected].

  • Klubbverksamheten – att arbeta med klubb är något alla borde prova på, här kan du arbeta inom servering, garderob eller bar. Vi föreslår att du börjar arbeta som serveringspersonal för att sedan, om du vill, prova att bli upplärd som bartender.

  • Gasker – det här är något som är unikt för studentnationerna, våra traditionella middagar. Prova att arbeta på någon av dessa som serveringspersonal eller med disk.

Engagera dig idag

När du arbetar hos oss är du en del av Uplands nation, ett bättre sätt att komma in i nationsgemenskapen finns inte. Många av oss har träffat vänner för livet genom att arbeta på nationen. Testa du också!
 
Arbetsskift på nationen annonseras löpande på våra facebookgrupper (följ länkarna nedan):
Rulla till toppen