Välkommen till Uplands Nation

Uplands nation är en mellanstor nation med mycket glädje och aktivitet. Vi arbetar hårt för att hus och vår fantastiska trädgård ska vara en mötesplats öppen för alla. Den avslappnade och familjära stämningen är Uplands nations största stolthet.

Till verksamheterna hör givetvis centrala bostäder, en pub med stort ölsortiment, ett bibliotek med kurslitteratur i olika ämnen, caféverksamhet, samt orkester, spexklubb, och kulturnämnd med massor av roligt för sig.

Nationen har fem heltidsanställda ämbetsverkare som jobbar för att göra nationen till det bästa den kan vara. Heltidarna består av förste, andre och tredje kurator samt köksmästare och pubmästare. Vill du veta mer om vad de gör eller komma i kontakt med någon av dem kan du klicka på ”kontakt” här nedanför.

Som medlem i Uplands nation får du inte heller glömma att söka våra stipendier. Vi har många stipendier att dela ut, särskilt till dig som kommer från Uppland.

Kontakta förste kurator eller recentiorsvärdarna om du har några frågor. Du kan även gilla oss på Facebook, följa oss på Instagram eller läsa vårt reccehäfte. Vår förhoppning är att alla nationsmedlemmar skall känna att de får ut så mycket som möjligt av sin studietid och av sitt medlemskap i Uplands nation!

Att skriva in sig på nationen görs under kuratorsexpeditionens öppettider. Det går även bra att skriva in sig online genom att följa den här länken.

Nationen definieras av dess medlemmar som på landskapen bestämmer över nationens stadgar och reglementen.

Rulla till toppen